Open

Antigeen sneltest met reiscertificaat vereist voor reizen naar de Filipijnen

Antigeen test filipijnen

De Filipijnen is een prachtige bestemming voor reizigers uit de hele wereld, met zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en weelderige tropische landschappen. Als u van plan bent om naar de Filipijnen te reizen, moet u echter rekening houden met de COVID-19 pandemie. Net als veel andere landen heeft de Filipijnse overheid beperkingen opgelegd voor internationaal reizen, waaronder het tonen van een negatieve COVID-19 test (Antigeen sneltest met reiscertificaat) bij aankomst.

Antigeen test met reiscertificaat

Voor reizigers die naar de Filipijnen willen reizen, is het verplicht om bij aankomst een negatieve COVID-19 test te tonen. Het is belangrijk om te weten dat alleen PCR-tests en antigeen sneltests met reiscertificaat worden geaccepteerd voor toegang tot de Filipijnen. De test moet worden uitgevoerd binnen 48 uur voor vertrek. De reiziger moet een gedrukte of digitale kopie van het resultaat tonen bij aankomst op de Filipijnen.

Ambassade

Het is raadzaam om voor vertrek de website van de Filipijnse overheid te raadplegen voor actuele informatie over reisbeperkingen en richtlijnen. Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en regels omtrent reizen en COVID-19. U kunt contact opnemen met de ambassade of het consulaat van de Filipijnen in uw land. Tevens kunt u de website van de Filipijnse overheid raadplegen voor meer informatie over de huidige situatie en vereisten voor reizen naar de Filipijnen.

Bij Coronareistesten.nl kunt u een antigeen sneltest met reiscertificaat boeken voor uw reis naar de Filipijnen. Deze test wordt uitgevoerd door professionele en gekwalificeerde gezondheidswerkers en het resultaat wordt binnen 30 minuten geleverd. Het reiscertificaat wordt digitaal geleverd en bevat alle relevante informatie die u nodig heeft om te voldoen aan de vereisten van de Filipijnse overheid.

Bij Coronareistesten.nl bieden wij ook de mogelijkheid om uw testresultaat op dezelfde dag te ontvangen.

U kunt kiezen uit de volgende opties voor reizen naar de filipijnen:
  • Antigeen sneltest met reiscertificaat: €29,99 (resultaat binnen 30 minuten)
  • PCR-test met reiscertificaat: €49,99 (resultaat binnen 6uur)
  • Spoed PCR-test met reiscertificaat: €99,99 (resultaat binnen 30 min)

    Afspraak Plannen

Het is belangrijk om op tijd te reserveren voor uw test en om uw paspoort of ID-kaart mee te nemen naar de testlocatie. Uw reiscertificaat wordt digitaal geleverd en u kunt deze zowel op papier als digitaal meenemen naar de luchthaven.

Reizen naar de Filipijnen tijdens de COVID-19 pandemie kan een uitdaging zijn, maar met de juiste voorbereiding en planning kunt u uw reis veilig en succesvol maken.

Afspraak Plannen

Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en vereisten en boek uw antigeen sneltest met reiscertificaat op tijd bij Coronareistesten.nl

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten