Coronatest Filipijnen

Coronatest Filipijnen: Actuele PCR-testvereisten. De Filipijnen, een prachtig land gelegen in Zuidoost-Azië, is een fascinerende bestemming met diverse culturen, adembenemende natuurlijke schoonheid en een rijke geschiedenis. Van de majestueuze stranden tot de levendige steden, er valt veel te ontdekken en te ervaren in dit schitterende land.

Informatie vanuit de locale Autoriteiten

Als je van plan bent naar de Filipijnen te reizen, is het van groot belang op de hoogte te zijn van de geldende inreisvoorwaarden. Hier zijn enkele belangrijke punten waar je rekening mee moet houden:

 • PCR-testvereisten voor reizen naar de Filipijnen: Voordat je de Filipijnen betreedt, moet je een negatieve PCR-testuitslag kunnen overleggen. Deze test mag niet ouder zijn dan een 48 uur voor aankomst. 
 • Antigeen– testvereisten: Reizigers kunnen in plaats van een PCR ook een Antigeen test met reiszigerscertificaat overhandigen. Deze antigeen test mag niet ouder zijn dan 24 uur voor aankomst. 
 • Online registratie: Voor aankomst in de Filipijnen kan het nodig zijn om een online registratieformulier in te vullen. Dit formulier verzamelt belangrijke informatie over je reis en eventuele symptomen die je mogelijk hebt. Zorg ervoor dat je dit formulier invult volgens de instructies en binnen de gestelde termijn.

Reisverzekering: Het wordt sterk aanbevolen om een geldige reisverzekering af te sluiten die medische kosten en eventuele repatriëring dekt. Controleer de polisvoorwaarden zorgvuldig om er zeker van te zijn dat je voldoende dekking hebt voor je reis naar Zimbabwe.

Afspraak Plannen

Let op, zorg ervoor dat je voldoet aan de vereisten voordat je naar Filipijnen reist. Houd er rekening mee dat de regels voor inreizen regelmatig kunnen veranderen, dus raadpleeg altijd de meest recente informatie. De informatie van lokale consulaten is hierbij het meest betrouwbaar. Coronatest Filipijnen: Actuele PCR-testvereisten

Type corona PCR testen

De volgende PCR testen met reiscertificaat worden geaccepteerd: PCR Speeksel, PCR neusafname en/of een Naso- + Oropharyngeale (neus + keel) afname  

Hoe werkt het

 1. Boek uw Coronatest voor de Filipijnen. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd. 
    1. Same day result PCR Filipijnen: Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR Filipijnen: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR Filipijnen: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99
    4. Antigeen test Filipijnen: uitslag binnen 30 minuten                           € 29,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat desgevraagd aan de luchthavenfunctionarissen.

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten

Rijbewijskeuring nodig? Boek nu op: www.rijbewijsholland.nl