Open

PCR-test voor Pakistan: Vereisten en Informatie voor Reizigers

PCR-test Pakistan

De Pakistaanse overheid heeft aangekondigd dat reizigers die naar Pakistan willen vliegen, een goedgekeurde PCR-test moeten overleggen die niet ouder is dan 72 uur.

Informatie vanuit de locale Pakistaanse Autoriteiten

Een reis naar Pakistan biedt de mogelijkheid om te genieten van prachtige landschappen en boeiende culturen. Voordat je het land binnengaat, moet je aan enkele verplichtingen voldoen, waaronder het afleggen van een PCR-test.

De “PCR-test Pakistan” is een uitgebreide test die het DNA van het virus detecteert. Het is een betrouwbare manier om te bepalen of iemand besmet is. Om naar Pakistan te reizen, moet je een geldige “PCR-test Pakistan” hebben die niet ouder is dan 72 uur voor aankomst. Bij Coronareistesten kun je kiezen uit verschillende soorten PCR-tests, waaronder speeksel PCR-tests en normale PCR-tests (neus- en keelafname). Kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar zijn verplicht een negatieve test te overhandigen. 

De test afspraak voor de PCR reistest kan dus al 2 dagen van te voren worden ingepland op een van onze locaties.  U krijgt bij alle PCR reistesten een gratis reiscertificaat die voorzien is van een QR code. Dit is van belang, omdat er een persoonsgebonden order ID nummer aan wordt toegevoegd. 

Afspraak Plannen

Let op, zorg ervoor dat je voldoet aan de vereisten voordat je naar Pakistan reist. Houd er rekening mee dat de regels voor inreizen regelmatig kunnen veranderen, dus raadpleeg altijd de meest recente informatie. De informatie van lokale consulaten is hierbij het meest betrouwbaar.

Type PCR testen

De volgende PCR testen met reiscertificaat worden geaccepteerd: PCR Speeksel, PCR neusafname en/of een Naso- + Oropharyngeale (neus + keel) afname  

Hoe werkt het

 1. Boek uw Coronatest voor Pakistan. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd. 
    1. Same day result PCR Pakistan: Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR Pakistan: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR Pakistan: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat desgevraagd aan de luchthavenfunctionarissen.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere. 

Op reis naar China? Hier treft u alle informatie voor China reizigers. 

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten

NIEUW

In samenwerking met Rijbewijs Holland biedt Coronareistesten nu ook rijbewijskeuringen aan. Boek makkelijk je afspraak hier.