Open

PCR test voor reizen naar Suriname v.a €24,99

PCR suriname + Antigeen test Suriname

Bij Coronareistesten boekt u eenvoudig en snel een PCR test voor reizen naar Suriname. 

Informatie vanuit de locale Surinaamse Autoriteiten

U kunt bij coronareistesten uw Coronatest voor Suriname regelen. Passagiers die vanuit alle landen naar Suriname reizen moeten op de luchthaven van vertrek aan een van de onderstaande vereisten voldoen:

 • Reizigers die niet of niet volledig gevaccineerd zijn kunnen zonder toestemming naar Suriname reizen indien zij een geldig negatief COVID-19-testcertificaat overleggen dat gebaseerd moet zijn op een Antigeentest niet ouder dan 24 uur of een PCR test niet ouder dan 48 uur gericht tegen het Coronavirus
 • Dit geldt ook voor kinderen van 12 t/m 17 jaar.

Indien u kiest voor een antigeen test, dan dient u deze per definitie maximaal 1 dag voor vertrek vervaardigen. Voorbeeld: meestal zijn de vluchten vanaf Schiphol naar Suriname (Qatar) ochtend vluchten (voor 12:00). Dit betekend dat als u een vliegtuig ticket heeft op 5 november om 10:00 dan dient u de test op 4 november  na 10:00 moet vervaardigen. Het advies zou zijn, om deze test zo laat als mogelijk op de dag te vervaardigen op een van onze locaties.  

Indien u kiest voor een PCR-test met reiscertificaat, dan heeft u meer ruimte en tijd. U kunt namelijk bij vertrek op 5 november, al op 3 november testen.  De test afspraak kan dus al 2 dagen van te voren worden ingepland op een van onze locaties.

Afspraak Plannen

Type PCR testen

De volgende PCR testen worden geaccepteerd: PCR Speeksel, PCR neusafname en/of een Naso- + Oropharyngeale (neus + keel) afname of Antigeen test. 

Hoe werkt het

 1. Boek uw Coronatest voor Suriname. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd. Kinderen vanaf 12 jaar moeten een PCR of Antigeen test voor de Suriname uitvoeren. 
    1. Same day result PCR Suriname: Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR Suriname: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR Suriname: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99
    4. Antigeen test Suriname met reiscertificaat: uitslag binnen 30 minuten     € 24,99
    5. Antigeen Speeksel Suriname met reiscertificaat: uitslag binnen 30 min € 34,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat aan de luchthavenfunctionarissen.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere. 

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten