Open

PCR test voor reizen naar Ghana

PCR Ghana

Bij Coronareistesten boekt u eenvoudig en snel een PCR test voor Ghana. 

Informatie vanuit de locale Ghanese Autoriteiten

U kunt bij coronareistesten uw Coronatest voor Ghana regelen. Vliegt u binnenkort naar Accra, vergeet je dan niet te testen. In deze nieuwsupdate treft u de laatste informatie om naar Ghana te mogen reizen

Passagiers die vanuit alle landen naar Ghana reizen moeten op de luchthaven van vertrek aan een van de onderstaande vereisten voldoen:

 • Reizigers die niet of niet volledig gevaccineerd zijn kunnen naar Ghana reizen indien zij een geldig negatief COVID-19-testcertificaat overleggen dat gebaseerd moet zijn op een PCR test niet ouder dan 48 uur gericht tegen het Coronavirus

De test afspraak voor de PCR reistest kan dus al 2 dagen van te voren worden ingepland op een van onze locaties.  U krijgt bij alle PCR reistesten een gratis reiscertificaat die voorzien is van een QR code. Dit is van belang, omdat er een persoonsgebonden order ID nummer aan wordt toegevoegd. 

Afspraak Plannen

Type PCR testen

De volgende PCR testen met reiscertificaat worden geaccepteerd: PCR Speeksel, PCR neusafname en/of een Naso- + Oropharyngeale (neus + keel) afname  

Hoe werkt het

 1. Boek uw Coronatest voor Ghana. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd. 
    1. Same day result PCR Ghana: Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR Ghana: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR Ghana: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Vul de gezondheidsverklaring in voor de Ghana in. Het formulier treft u hier.
 5. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat desgevraagd aan de luchthavenfunctionarissen.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere. 

Op reis naar China? Hier treft u alle informatie voor China reizigers. 

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten