Open

Leer alles over inreizen naar Chili, inclusief verplichte PCR test

PCR test chili

De Chileense overheid heeft aangekondigd dat reizigers die naar Chili willen vliegen, een PCR test Chili moeten overleggen die niet ouder is dan 72 uur.

Een reis naar Chili biedt de mogelijkheid om te genieten van prachtige landschappen en boeiende culturen. Voordat je het land binnentrekt, moet je aan enkele verplichtingen voldoen, waaronder het nemen van een PCR– of antigeen test.

De “PCR test Chili” is een uitgebreide test die het DNA van het virus detecteert. Het is een betrouwbare manier om te bepalen of iemand besmet is. Om in Chili te reizen, moet je een geldige “PCR test Chili” hebben die niet ouder is dan 72 uur voor aankomst. Bij Coronareistesten kunt u gebruik maken van alle verschillende typen PCR testen. U kunt hierbij gebruik maken van de Speeksel PCR testen en de normale PCR (neus + keelafname). 

Een alternatief is de “Antigeen test Chili”. Dit is een snel test die het virus detecteert door antilichamen. Antigeen tests zijn minder betrouwbaar dan PCR-tests, maar bieden wel snelle resultaten. Voor Chili is het mogelijk om een “Antigeen test Chili” af te leggen bij coronareistesten waarbij u de juiste reiscertifcaten ontvangt.

Of je nu kiest voor een “PCR test Chili”, “Antigeen test Chili”  zorg ervoor dat je aan de vereisten voldoet voor je naar Chili reist. Houd er rekening mee dat de regels voor inreizen regelmatig kunnen veranderen, dus raadpleeg altijd de meest recente informatie. Hierbij is de informatie van de lokale consulaten het meest betrouwbaar. 

Hoe werkt het

 1. Boek uw “Coronatest voor Chili”. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd. 
    1. Same day result PCR Chili:       Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR Chili:      Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR Chili:      uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99
    4. Antigeen test Chili.:        uitslag binnen 30 minuten                        € 29,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat desgevraagd aan de luchthavenfunctionarissen.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere. 

NIEUW

In samenwerking met Rijbewijs Holland doet Coronareistesten nu ook aan rijbewijskeuringen. Boek snel uw afspraak hier.