Open

Verscherpte maatregelen Italië

PCR test Italie

PCR test Italie of een antigeen test van coronareistesten.nl is goedgekeurd voor Italiaanse reizigers.

Als u op zoek bent naar een goedgekeurde PCR– of antigeentest voor uw reis naar Italië, hoeft u niet verder te zoeken dan coronareistesten.nl. Onze tests voldoen aan de vereisten van de Italiaanse autoriteiten en kunnen snel en eenvoudig worden geboekt op onze website.

Sinds 29-10 zijn de maatregelen voor internationale reizigers in Italië aangescherpt en is het verplicht om bij aankomst een negatieve PCR test Italie of antigeentest te overhandigen die niet ouder is dan 72 uur. Voor regionale verschillen in gezondheidsverklaringen die ook moeten worden overhandigd, adviseren wij u om de website van de IATA te raadplegen voordat u op reis gaat.

Bij Coronareistesten kunt u snel en eenvoudig een PCR-test of antigeensneltest boeken die is goedgekeurd door de Italiaanse autoriteiten. Onze testen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren professionals, en we bieden uitslagen binnen korte tijdvensters. Daarnaast bieden we betaalbare tarieven en een gemakkelijk boekingsproces, zodat u zich kunt richten op uw reisplannen en niet op de stress van het vinden van een betrouwbare testlocatie.