Open

Vlieg veilig naar Nigeria: regel snel en eenvoudig je PCR test via Coronareistesten.nl

pcr test nigeria Coronareistesten

De Nigeriaanse regering heeft aangekondigd dat reizigers die naar Nigeria willen vliegen, een PCR-test moeten overleggen die niet ouder is dan 72 uur. Dit is een van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van COVID-19 te beperken en de veiligheid van de reizigers te waarborgen.

Voor reizigers die naar Nigeria willen vliegen, kan het regelen van een PCR-test een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er tal van testcentra beschikbaar in Nederland waar reizigers zich snel en eenvoudig kunnen laten testen voor vertrek. Een aanrader voor reizigers die willen vliegen naar Nigeria is coronareistesten.nl, een website die reizigers helpt bij het vinden van de juiste testlocaties en het boeken van een testafspraak.

De website coronareistesten.nl biedt een handige zoekfunctie waarmee reizigers snel een testlocatie in de buurt kunnen vinden. Zo kun je eenvoudig en snel een PCR test regelen voor je vlucht naar Nigeria. Daarnaast biedt coronareistesten.nl ook informatie over de vereisten voor reizen naar Nigeria, zodat reizigers zich goed kunnen voorbereiden.

Reizigers die naar Nigeria willen vliegen, wordt aangeraden om zo snel mogelijk een PCR-test te regelen via Coronareistesten. Dit zorgt ervoor dat zij hun reis kunnen voortzetten zonder vertragingen of problemen. Vlieg veilig en zorgeloos naar Nigeria met de juiste voorbereidingen.

Hoe werkt het

 1. Boek uw Coronatest voor Nigeria. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd. 
    1. Same day result PCR Nigeria: Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR Nigeria: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR Nigeria: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat desgevraagd aan de luchthavenfunctionarissen.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere.