Open

China opent de deuren voor toeristen: snel en eenvoudig een PCR-test regelen met coronareistesten.nl

PCR china coronareistesten

Goed nieuws voor reizigers die graag weer naar China willen vliegen! PCR test voor vluchten naar China. De Chinese regering heeft aangekondigd dat het land weer opengaat voor toeristen, ondanks de pandemie. Dit betekent dat reizigers weer kunnen genieten van de prachtige culturele bezienswaardigheden, zoals de Grote Muur en de Verboden Stad, en de heerlijke Chinese keuken.

Een belangrijke vereiste voor reizen naar China is een PCR test die niet ouder is dan 48 uur. Dit in tegenstelling tot de vorige inreisbeperkingen. Gelukkig zijn de locaties van Coronareistesten geopend waar reizigers zich kunnen laten testen tbv een PCR test voor vluchten naar China.

Een aanrader voor reizigers die willen vliegen naar China is coronareistesten.nl, Coronareistesten.nl helpt bij het vinden van de juiste testlocaties en het boeken van een testafspraak. Deze website biedt een handige zoekfunctie waarmee reizigers snel een testlocatie in de buurt kunnen vinden. coronareistesten.nl is de perfecte partner voor reizigers die snel en eenvoudig een PCR-test willen regelen voor hun vlucht naar China.

Maar er is nog meer goed nieuws! De Chinese regering heeft aangekondigd dat zij alles in het werk zal stellen om de reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken. Er zullen bijvoorbeeld extra testfaciliteiten beschikbaar zijn op de luchthavens. Dus pak je koffers maar vast, want China wacht op je! Deze kans om de prachtige cultuur van China te ontdekken, zal zeker de moeite waard zijn. Boek nu uw PCR test voor vluchten naar China!

Hoe werkt het

 1. Boek uw Coronatest voor China. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd. 
    1. Economy PCR China: Uitslag binnen 24uur.                                  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR China: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR China: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat desgevraagd aan de luchthavenfunctionarissen.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere.