Open

Laboratorium scoort goed op de 5de editie van het RIVM panel

Vlag

Het laboratorium van coronareistesten scoort weer goed tijdens de nationale kwaliteitscontrole die worden georganiseerd door het RIVM en het Erasmus MC.

Jaarlijks worden er meerdere panels door het nationale team (RIVM in samenwerking met het Erasmus MC en Dienst Testen) rondgestuurd naar laboratoria die in Nederland diagnostiek uitvoeren naar SARS-COV 2.  Het belangrijkste doel hiervan is om de kwaliteit van het netwerk dat in Nederland diagnostiek uitvoert te waarborgen. Ons laboratorium heeft meegedaan aan alle ronden die werden georganiseerd en hier altijd goed op gescoord.

Hier treft u het vijfde rapport. Het laboratorium van coronareistesten scoort weer goed!

Het is goed om altijd na te gaan bij de test locatie of zij gebruik maken van een RIVM gevalideerde laboratorium. Dit kan men aantonen middels het certificaat die wordt overhandigd door het RIVM. Zo weet u dat uw afgenomen test voldoet aan de Nationale eisen en dat het laboratorium werkt conform de eisen die worden gesteld. Daarnaast zal een laboratorium dat voldoet aan de eisen worden geplaatst op de website van het RIVM.

Wij richten ons met name op mensen die op reis gaan en een PCR met reiscertificaat nodig hebben.

Dit betekend voor alle klanten van Coronareistesten dat een ieder de hoogst mogelijke kwaliteit PCR-testen krijgt voor de laagste prijs. Voor uw PCR met reiscertificaat bent u veilig bij Coronareistesten. 

PCR test informatie per land:

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten