PCR test Dubai UAE

Bij Coronareistesten boekt u eenvoudig en snel een PCR test Dubai en/of Abu Dhabi voor reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

Abu Dhabi en Dubai vormen nu de grootste en belangrijkste emiraten binnen de VAE. Voor reizigers gelden voor beide steden/emiraten vooralsnog dezelfde inreisbeperkingen. Gelukkig kan een ieder middels een PCR test de VAE inreizen.

Informatie vanuit de locale Verenigde Arabische Emiraten autoriteiten*

Passagiers die vanuit alle landen naar Dubai reizen, inclusief de landen van de Gulf Cooperation Council (GCC), moeten op de luchthaven van vertrek aan een van de onderstaande vereisten voldoen:

 • Een geldig negatief COVID-19-testcertificaat overleggen dat gebaseerd moet zijn op een moleculaire diagnostische test die bedoeld is voor de kwalitatieve detectie van nucleïnezuur voor SARS‑COV‑2 viraal RNA. Het certificaat moet binnen 48 uur vanaf het moment van monsterafname worden afgegeven door een erkende zorgverlener en moet een QR-code bevatten. 
 • Kinderen/Jongeren vanaf 16 jaar moeten een RT-PCR test overhandigen
 • Een geldig COVID-19-vaccinatiecertificaat overleggen, waaruit blijkt dat de passagier volledig is gevaccineerd met een vaccin dat is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) of de VAE. Het certificaat moet een QR-code bevatten. 
 • Een geldig medisch attest van de relevante autoriteiten overleggen dat de passagier hersteld is van het nieuwe coronavirus COVID-19, afgegeven binnen een maand voor de aankomstdatum. Het certificaat moet een QR-code bevatten.

 

De volgende PCR testen worden geaccepteerd: PCR Speeksel, PCR Nasopharyngeal (neusholte) en of een Naso- + Oropharyngeale (neus + keel) afname.

* De situatie omtrent de coronatest voor de VAE kan snel veranderen. Een actueel overzicht met alle eisen die een land stelt aan de coronatesten vindt je op de pagina van de Nederland Wereldwijd.

Hoe werkt het

 1. Boek uw PCR test Dubai/Abu Dhabi . Dit kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht ingepland worden. KINDEREN VANAF 16 jaar moeten een PCR test voor de VAE uitvoeren. Dit kan zijn een van de volgende PCR testen zijn:
    1. Economy PCR Dubai: Uitslag binnen 24hr.                                     € 39,99
    2. Same day result PCR Dubai: Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    3. Speeksel Economy PCR Dubai: Uitslag binnen 24hr                    € 45,99
    4. Speeksel Same day PCR Dubai: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    5. Spoed RT-PCR Dubai: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort niet (vereist voor VAE). Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat aan de luchthavenfunctionarissen.
 5. Draag uw mondkapje in het vliegtuig en bij aankomst in de VAE op het vliegveld.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere. 

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten