PCR test Japan

Bij Coronareistesten boekt u eenvoudig en snel een PCR test voor Japan.

Informatie vanuit de locale Japanse autoriteiten*

Alle klanten die Japan binnenkomen, inclusief klanten met de Japanse nationaliteit, mogen niet in Japan landen tenzij ze een geldig certificaat van een negatief COVID-19-testresultaat overleggen niet ouder dan 72 uur. Als u tijdens de instapprocedure geen geldig certificaat kunt overleggen, zul u geweigerd worden volgens de instructies van de Japanse overheid.

Bovendien raadt het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn ten zeerste het gebruik van het voorgeschreven formaat aan. Deze krijgt u bij Coronareisten.nl erbij.

De volgende testen worden geaccepteerd: PCR Speeksel, PCR Nasopharyngeal (neusholte) en of een Naso- + Oropharyngeale (neus + keel) afname.

Vind de Japanse Checklist voor uw reis hier

* De situatie omtrent de coronatest voor Japan kan snel veranderen. Een actueel overzicht met alle eisen die een land stelt aan de coronatesten vindt je op de pagina  Nederland Wereldwijd.

Hoe werkt het

 1. Boek uw PCR test Japan. Dit kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht ingepland worden.  Dit kan zijn een van de volgende PCR testen zijn:
    1. Economy PCR Japan: Uitslag binnen 24hr.                                     € 39,99
    2. Same day result PCR Japan: Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    3. Speeksel Economy PCR Japan: Uitslag binnen 24hr                    € 45,99
    4. Speeksel Same day PCR Japan: Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    5. Spoed RT-PCR Japan: uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort niet (vereist voor Japan). Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Japan Certificaat aan de luchthavenfunctionarissen.
 5. Draag uw mondkapje in het vliegtuig en bij aankomst in Japan op het vliegveld.

Bij Coronareistesten bent u zeker van een uitslag op tijd en bovendien bespaart u ruim 35% op uw kosten ten opzichte van andere. 

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten