Nicaragua is een land in Centraal-Amerika dat bekend staat om zijn prachtige stranden, vulkanen en koloniale steden. Het land is een populaire bestemming voor toeristen uit de hele wereld. Vanwege de COVID-19 pandemie heeft Nicaragua echter beperkingen (PCR test Nicaragua) ingesteld voor internationaal reizen.

Voor reizigers die naar Nicaragua willen reizen, is het verplicht om bij aankomst een negatieve COVID-19 PCR-test te tonen die niet ouder is dan 72 uur. Deze PCR test Nicaragua is een belangrijk onderdeel van de reisvoorbereiding en moet voldoen aan de vereisten van de Nicaraguaanse overheid. Deze documenten moeten worden getoond bij de immigratiebalie op het vliegveld.

Het is raadzaam om voor vertrek de website van de Nicaraguaanse overheid te raadplegen voor actuele informatie over reisbeperkingen en richtlijnen.

Als u van plan bent om naar Nicaragua te reizen, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en regels omtrent reizen en COVID-19. Het is raadzaam om voor vertrek contact op te nemen met de ambassade of het consulaat van Nicaragua in uw land en de website van de Nicaraguaanse overheid te raadplegen voor meer informatie over de huidige situatie en vereisten voor reizen naar Nicaragua.

Hoe werkt het

 1. Boek uw “Coronatest voor Nicaragua”. De test kan vanaf 2 dagen voor uw vlucht afgenomen worden. Reserveer uw test wel op tijd.
    1. Same day result PCR Nicaragua:       Uitslag dezelfde dag voor 22:00  € 49,99
    2. Speeksel Same day PCR Nicaragua:      Uitslag binnen 6 hr                     € 55,99
    3. Spoed RT-PCR Nicaragua:      uitslag binnen 30 minuten                         € 79,99

   Afspraak Plannen

 2. Kom naar de gewenst testlocatie, vergeet uw Paspoort of ID kaart niet . Controleer uw gegevens op het formulier.
 3. Uw certificaat volgt via de mail conform de gekozen tijdsduur.
 4. Print uw uitslag uit en neem deze zowel op papier als digitaal mee naar het vliegveld. Toon uw Coronareistesten Reiscertificaat desgevraagd aan de luchthavenfunctionarissen.

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten