Corona Antistoffen Sneltest

Corona antistoffen sneltest
Corona antistoffen sneltest

Doel

Corona Antistoffen Sneltest. Dit onderzoek is om aan te tonen of er antistoffen tegen het corona virus in het bloed aanwezig zijn. Dus of u corona heeft doorgemaakt. Deze zullen ook aanwezig zijn na vaccinatie. De antistoffen zijn meestal meetbaar na +/- 2 tot 3 weken na het ontstaan van de verkoudheidsklachten en of na het krijgen van een vaccinatie. Al onze testen  zijn CE-gemarkeerd en gevalideerd en derhalve geschikt om te gebruiken binnen de EU. 

Om te bepalen of er nog voldoende antistoffen in het bloed aanwezig is kan gebruik worden gemaakt van de ELISA test. Dit is in tegenstelling tot de sneltest een test waarbij bloed middels een vena punctie moet worden verkregen. Meer over de ELISA hier.

Dit is dus niet ter uitsluiting van een acute/actieve infectie. Hiervoor kunt u de gouden standaard gebruiken, namelijk onze PCR-test. Hier meer informatie over de PCR test.

De Test

Bij dit onderzoek zal een van de artsen middels een vinger prik enkele druppels bloed bij u afnemen.

Onderzoek op locatie

Het bloed zal vervolgens op de locatie middels een snel test cassette worden onderzocht of er antistoffen van het coronavirus bevinden in het bloed. Dit is een kwalitatieve toets. Wilt u een Kwantificerende test, dan kunt u kiezen voor de  ELISA .

Uitslag

De corona antistoffen sneltest geeft na 15 minuten de uitslag.

Voordelen sneltest

  • Test op IgG en IgM
  • Binnen 15 minuten uitslag
  • Hoge sensitiviteit en specificiteit
  • De fabrikant heeft PCR-validatie onderzoeken met succes uitgevoerd
  • Wij maken gebruik van een Duitse kwalitatief hoogwaardige sneltest, welke CE gecertificeerd is, IVD geregistreerd en gevalideerd!Test op IgG en IgM

Doeleinden

  • Werknemers snel uitslag bij een mogelijke 2 de infectie
  • Immuunreacties volgen bij patiënten met een bevestigde infectie
  • Snel een differentiële diagnose opmaken om een COVID-infectie te onderscheiden van andere acute longinfecties zoals influenza

Kosten

De kosten van de snel test bedraagt €50,-.

U kunt op locatie middels pin of contant het bedrag betalen.

Onze Locaties voor een Corona Antistoffen Sneltest: