Open

Coronareistesten biedt nu ook medische en rijbewijskeuringen aan, inclusief de taxi pas keuring

oogspiegelen

Coronareistesten voert tegenwoordig niet alleen medische diagnostiek uit, maar biedt ook medische en rijbewijskeuringen aan. Dit is goed nieuws voor mensen die een medische keuring of rijbewijskeuring nodig hebben en een betrouwbare partner nodig hebben.

Een rijbewijskeuring is een medische keuring die bestuurders moeten ondergaan voordat ze een rijbewijs kunnen verlengen. In Nederland zijn er verschillende soorten rijbewijskeuringen.”rijbewijskeuringen” en “taxi pas keuring” 

Rijbewijskeuringen

  1. De standaard rijbewijskeuring: Dit is een keuring die bestemd is voor mensen die een rijbewijs willen verlengen of vernieuwen. Bij deze keuring wordt gekeken naar de gezondheid van de bestuurder. De arts zal vragen stellen over de medische geschiedenis van de bestuurder en een lichamelijk onderzoek uitvoeren.
  2. De 75+ rijbewijskeuring: Als u 75 jaar of ouder bent, moet u een medische keuring ondergaan voordat u uw rijbewijs kunt verlengen. Dit is een uitgebreide keuring waarbij de arts ook uw cognitieve vaardigheden test. U moet bijvoorbeeld een oogtest afleggen, en er wordt gekeken naar uw reactievermogen en vermogen om te plannen.
  3. Groot rijbewijskeuring: Als u een vrachtwagen of bus bestuurt, moet u een grotere rijbewijskeuring ondergaan. Dit is nodig vanwege de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het besturen van zware voertuigen. Bij deze keuring wordt onder andere gekeken naar uw gezondheid en uw vermogen om het voertuig veilig te besturen.
  4. Taxipas keuring: Deze keuring is verplicht voor iedereen die wil werken als taxichauffeur. Tijdens de keuring wordt gekeken naar verschillende aspecten, zoals de gezondheid van de chauffeur en zijn of haar medische geschiedenis. Ook wordt er gekeken naar de mentale geschiktheid van de chauffeur, zoals de reactietijd en de algehele cognitieve vaardigheden.

Algemeen

Bloeddruk meting

Het is belangrijk om te onthouden dat een rijbewijskeuring geen examen is. Het doel is om ervoor te zorgen dat bestuurders medisch geschikt zijn om veilig de weg op te gaan. De arts zal u niet beoordelen op uw rijvaardigheid.

Coronareistesten biedt deze verschillende soorten rijbewijskeuringen aan naast de medische diagnostiek (o.a PCR en bloedtesten). Dit maakt het voor mensen gemakkelijker om al hun medische behoeften op één plek te vervullen. Bovendien zorgt het ervoor dat mensen veiliger de weg op gaan omdat ze ervoor hebben gezorgd dat ze medisch geschikt zijn om te rijden.

Als u een rijbewijskeuring nodig heeft, of een medische keuring in het algemeen, kunt u een afspraak maken bij Coronareistesten. Wij bieden alle keuringen uit, denk hierbij ook aan een klein vaarbewijs keuring.

In Nederland worden rijbewijskeuringen steeds belangrijker, vooral voor oudere bestuurders en mensen die een groot voertuig besturen. Door te zorgen voor uw medische geschiktheid om te rijden, kunt u uzelf en anderen veiliger maken op de weg.

Deskundig

Coronareistesten maakt het nu mogelijk om al uw medische behoeften op één plek te vervullen. Naast de standaard rijbewijskeuring, de 75+ rijbewijskeuring en de groot rijbewijskeuring, biedt Coronareistesten ook andere medische keuringen aan, zoals een medische keuring voor duikers en een medische keuring voor sporters. Als u een afspraak maakt bij Coronareistesten voor een rijbewijskeuring, kunt u rekenen op een professionele en efficiënte service. Hierbij gelden de CBR richtlijnen.

Het team van artsen zal u begeleiden tijdens het proces en u voorzien van de nodige informatie. Bovendien zijn de tarieven voor rijbewijskeuringen bij Coronareistesten concurrerend. 

Locaties

U kunt terecht op alle locaties van Coronareistesten. U vind een overzicht hier