Open

Exclusieve samenwerking tussen Nederland en Duitsland

Dr. MED. Armin Schwarzbach

Rouss Medical en ArminLabs tekenen exclusieve samenwerkingovereenkomst.

2-oktober 2020, Augsburg, Duitsland.

De algemeen directeuren van ArminLabs en Rouss Medical tekenen een samenwerkingsovereenkomst voor de aankomende 3-jaar. Na aanleiding van de internationale COVID-19 pandemie, hebben de organisaties besloten een samenwerkingsverband aan te gaan. Hierin is o.a. afgesproken dat Rouss Medical een exclusieve partnerschap heeft in Nederland voor COVID-19 diagnostiek bij ArminLabs. Iedereen kan nu bij coronareistesten.nl alle diagnostische middelen naar COVID-19 laten uitvoeren. Arminlabs voorziet men van de volgende diagnostiek:

  • RT-PCR analyse naar COVID-19 (laboratorium)
  • ELISA-test Serologische onderzoek (laboratorium)
  • Serologische sneltest (op locatie)
  • Antigeen sneltest (op locatie)

Moderne apparatuur

In tegenstelling tot vele andere laboratoria kent ArminLabs, geleid door dr. Armin Schwarzbach (arts microbioloog & Internist), een nieuw laboratorium met het meest geavanceerde apparatuur. Vooralsnog heeft ArminLabs voldoende grondstoffen om de continuïteit binnen de kaders van de diagnostiek naar COVID-19 te continueren. De samenwerking tussen beide organisaties zal zorgen voor een grotere capaciteit binnen Nederland. Daarnaast werkt het laboratorium 24/7 en heeft snelle, betrouwbare en met name veilige analyses voor de Nederlandse reizigers. Tot slot wordt er bij iedere PCR analyse gekeken of er sprake is van een foutieve meting. Dit betekend dan ook dat u bij coronareistesten geen fout-positieve meting krijgt. 

Indien er sprake is van een positieve testuitslag, dan zal de Ct-waarde met u worden overlegd. De dienstdoende arts zal u vervolgens bellen en u uitleggen wat de uitslag voor u betekend. 

Be safe, travel safe

Coronareistesten.nl