Open

NON-COVID verklaringen in Amsterdam

Amsterdam city canal

Coronareistesten.nl opent een nieuwe locatie in Amsterdam. Reizigers kunnen nu in Amsterdam terecht voor NON-COVID verklaringen gebaseerd op een PCR-test, antigeen snel-test, ELISA en/of antistoffen sneltest.

Wij lopen voorop in Nederland en bieden dan ook de breedste scala aan diagnostische analyse methoden naar het coronavirus. Wij zien, merken en horen dat men ver moet reizen om bij onze betrouwbare adres in Utrecht te komen. In navolging tot de grootte vraag naar onze dienstverlening opent Rouss Medical haar tweede locatie in Amsterdam. Inwoners en reizigers in Noord Holland kunnen nu ook gebruik maken van de brede scala aan diagnostiek die Rouss Medical samen met haar exclusieve partner Laboratorium in Nederland aanbied.  Zo bieden wij verschillende NON-COVID verklaringen. Dit kan op basis van een PCR-test, antigeen sneltest, ELISA test en/of een antistoffen sneltest.

Betrouwbaarheid

Heden ten daags zijn er veel testfaciliteiten die NON-Covid verklaringen aanbieden op de Nederlandse markt. Deze worden veelal door niet medische persoon geleid en helaas zijn deze niet altijd op de hoogte van de laatste updates op medisch gebied. Gelukkig stelt de Nederlandse wetgeving strenge eisen aan een ieder die deze testen uitvoert. Dit komt onder ander vanwege de ernst en het gevaar dat hier bij komt kijken. De IGJ ziet erop toe dat de testfaciliteiten volgens de Nederlandse wetgeving werken en dat het laboratorium door het RIVM is goedgekeurd. Helaas zijn niet alle teststraten (commerciële) aangesloten bij een RIVM goedgekeurde lab.

Waarom coronareistesten?

Onze exclusieve laboratorium is door zowel het RIVM (in samenwerking met het Erasmus MC) als door het Robert Koch Instituut goedgekeurd en heeft hier een certificaat van ontvangen. Wij werken dan ook volgens de richtlijnen van deze organisaties. Daarnaast voldoen we aan de eisen die door door de IGJ worden gesteld. Onze PCR-test kit is daarnaast ook nog door de Food and Drug Administration (FDA, Amerikaanse toezichthouder) goedgekeurd!

Alle testen die worden uitgevoerd zijn CE-gemarkeerd en IVD gevalideerd. Het personeel is intern opgeleid door de artsen en bekwaam verklaard. Reizigers worden geadviseerd door een van de BIG-geregistreerde artsen en zo nodig kan de arts-microbioloog in consult worden gevraagd.

Daarnaast hanteren wij ruime openingstijden, hebben de laagste prijs en de hoogste kwaliteit testen die er vandaag de dag in de Wereld worden aangeboden.

Be Safe, Travel Safe

Team coronareistesten