Open

PCR test met reisverklaring in Amsterdam

PCR test Amsterdam

Coronareistesten.nl opent een nieuwe locatie in AmsterdamReizigers kunnen nu een PCR test met Verklaring in Amsterdam terecht. Tevens zijn er NON-COVID verklaringen gebaseerd op een  antigeen snel-test, ELISA en/of antistoffen sneltest.

Coronareistesten loopt voorop in Nederland en biedt dan ook de breedste scala aan diagnostische analyse methoden naar het coronavirus.

Wij zien, merken en horen dat men ver moet reizen om bij onze betrouwbare adres in Utrecht te komen. In navolging tot de grootte vraag naar onze dienstverlening opent Coronareistesten haar tweede locatie in Amsterdam. Inwoners en reizigers in Noord Holland kunnen nu ook gebruik maken van de brede scala aan diagnostiek die Rouss Medical samen met haar exclusieve partner Laboratorium in Nederland aanbied.  Zo bieden wij verschillende NON-COVID verklaringen. Dit kan op basis van een PCR-test, antigeen sneltest, ELISA test en/of een antistoffen sneltest.

Betrouwbaarheid

Heden ten daags zijn er veel testfaciliteiten die NON-Covid verklaringen aanbieden op de Nederlandse markt. Vaak worden deze door niet medische persoon geleid en helaas zijn deze niet altijd op de hoogte van de laatste updates op medisch gebied.

Inspecties

Gelukkig stelt de Nederlandse wetgeving strenge eisen aan een ieder die deze testen uitvoert. Dit komt onder ander vanwege de ernst en het gevaar dat hier bij komt kijken. De IGJ ziet erop toe dat de testfaciliteiten volgens de Nederlandse wetgeving werken en dat het laboratorium door het RIVM is goedgekeurd. Helaas zijn niet alle teststraten (commerciële) aangesloten bij een RIVM goedgekeurde lab.

Waarom coronareistesten

Onze exclusieve laboratorium is door zowel het RIVM (in samenwerking met het Erasmus MC) als door het Robert Koch Instituut goedgekeurd en heeft hier een certificaat van ontvangen. Wij werken dan ook volgens de richtlijnen van deze organisaties. Daarnaast voldoen we aan de eisen die door door de IGJ worden gesteld. Onze PCR-test kit is daarnaast ook nog door de Food and Drug Administration (FDA, Amerikaanse toezichthouder) goedgekeurd!

Betrouwbaar

Alle testen die worden uitgevoerd zijn CE-gemarkeerd en IVD gevalideerd. Het personeel wordt door academischi intern opgeleid en bekwaam verklaard.

Uitleg testuitslagen

Klanten worden door artsen begeleid met de uitslagen van de bloedtesten (ELISA en/of Ispot). Indien nodig kan de arts-microbioloog in consult worden gevraagd.  

Openingstijden

Wij hanteren ruime openingstijden, hebben de laagste prijs en de hoogste kwaliteit testen die er vandaag de dag in de Wereld worden aangeboden.  Een PCR test met reisverklaring kan vanaf 35euro. Amsterdam, Breda, Goor of Utrecht.

Informatief 

Naast het afnemen van de testen en het informeren van onze klanten bieden wij ook wekelijks nieuwsupdates. Hierin beschrijven wij wat bijvoorbeeld de nieuwe inreisbeperkingen zijn van India. In de nieuws updates ziet u dan de laatste nieuws voor een PCR test India. De nieuwsupdates kunt u hier bereiken. 

Be Safe, Travel Safe Coronareistesten